Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

OAKLEY O-Mesh Ellipse póló Ohydrolix fehér

Oakley O-Mesh Ellipse póló

Technikai és az utcai póló között.
Anyagaa prémium gyorsan száradó, 85% poliészter, 15% pamut keverékű Ohydrolix, ami aktív stílusodhoz illeszkedik.

Az anyag nagyon kellemes, finom, vékony és puha, ami remek komfortérzetet ad akár egész napon át is. A póló elején egy vastag Oakley elipszis logó található.

Standard fazon.

Vasalás és gyűrődés rezisztens.

 

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
455946-100

Oakley O-Mesh Ellipse póló klasszik logójával, kényelmes prémium anyagával mindennapos használatra született. Akár a pályán, akár a pályán kívül vagy növeli a komfortérzeted. Könnyed prémium póló.

A Hydrolix az Oakley legjobb nedvességkezelő rendszere, amely szárazon és hűvösen tartja a ruha szöveteit. Ez az elv a ciklikus folyamat alapjaira épülve működik hatékonyan.
A keletkezett nedvesség felszívódása, elszívása és a gyorsított száradási idő együtt működik ebben a hatékony rendszerben, ennek eredménye, hogy viselőjét hűvös, száraz és kényelmes körülmények között tartja.
A Hydrolix rendszer tulajdonképpen nedvességet áraszt szét, hogy lehűtsön és szárazon maradhass! Alapjában véve tehát az Oakley Hydrolix rendszere hűvösen és szárazon tart mindemellett megfelelő kényelmet biztosít sportolás közben.

További információk
Gyártó Oakley

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!