Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

FOX Proframe fejvédő MIPS 2021 szürke/fekete

FoxRacing Proframe MIPS fullface fejvédő

Kerékpáros enduró használatra  (5* a teszteken)
Ultrakönnyű állvédős bukósisak
Maximális szellőzést biztosító bélés, Antibacterial
24 nagy szellőző nyílás
Fix napellenző, oldható
Varizorb bélelés
MIPS technológia
Fidlock pánt

M: 56-58 cm  ,  L:  58-61 cm , XL : 61->

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
27502-091

FoxRacing Proframe ezüst színű állvédős kerékpáros fejvédőjét az agresszív stílust kedvelőknek ajánljuk. Enduro MTB bukósisaknak tökéletes választás. Napjaink maximális védelmi követelményit építették bele a proframe-be. MIPS ™ tecnológiát és Varizorb bélést is beleépítették a fejvédőbe. Egy új, akár kesztyűben is könnyen kezelhető Fidlock pánt-zárat kapott. Állvédős fullface endurós fejvédők között a legjobb eredményt kapta a teszteken.

 

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó FOX

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!