Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

FOX Proframe Quo MIPS fejvédő szürke

FoxRacing Proframe Quo MIPS

Állvédős fejvédő
Kerékpáros enduró használatra  (5* a teszteken)
Ultrakönnyű bukósisak
Antibacterial maximális szellőzést biztosító bélés
24 nagy szellőző nyílás
Fix napellenző, oldható
Varizorb bélelés
MIPS technológia
Fidlock SNAP pánt
Súly: 750g

M: 56-58 cm  ,  L:  58-61 cm , 

 

 

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
26805-052

A Fox Proframe, az eredeti fullface a trailhez, továbbra is piacvezető modell. Az off-road és az enduro pilóták igényeinek megfelelő kialakítás a MIPS™ technológiát és a kettős sűrűségű EPS-ből készült belső héjat szuperkönnyű külső héjba csomagolja a szabadalmaztatott, teljesen integrált állvédővel. A Proframe 15 légbeömlővel és 9 kimeneti nyílással van felszerelve, így kiváló légkeringést és légáteresztő képességet kínál mászáshoz és leereszkedéshez. Az integrált kialakításnak köszönhetően többé nem kell megállni az állvédő eltávolításáért és tárolásáért. A Proframe korlátlan vezetési élményt kínál.

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó FOX
Hasonló termékek amelyek érdekelhetik!

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!