Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

FOX Rampage COMP fejvédő MIPS 2021 fekete/zöld

Fox Racing Rampage Comp fejvédő 2021

Könnyű kompozit héj (üvegszálas erősítés)
MIPS ütésvédelmi rendszer
Bringás DH fejvédő
12 légbeömlő
Mosható bélés
Mosható arcpárnák
Erős dupla D-gyűrűs csat
Súly: 1225g (M-es méret)

Méretek:
S: 55-56 cm
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
27489-176

A Fox Rampage Comp bukósisak egy osztályvezető funkciókészletet tartalmaz, amely magában foglalja a jól bevált MIPS™-et, egy könnyű üvegszálas héjat, teljesen állítható szemellenzőt és sok más lehetőséget, amelyek általában sokkal drágább hegyikerékpár-sisakok számára vannak csak fenntartva. A dizájnt a bajnokságot nyert Rampage Pro Carbon teljes arcú mtb sisak ihlette, és fenn is tartja ezt az agresszív dizájnt, amely ugyanolyan gyorsnak tűnik, mint amilyen valójában a kerékpáron.

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó Fox
Hasonló termékek amelyek érdekelhetik!

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!