Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

100% Altis fejvédő camo

100% Altis kerékpáros fejvédő

Ár / értékben egy nagyon jó választás !
Smartshock® forgásvédő rendszer (11 pontos)
Nagy sűrűségű EPS hab fröccsöntés polikarbonátból
Masszív légáramlás
14 szellőzőnyílás
Bővített fejlefedettség
Miközben még mindig nagyon könnyű
Szemüveg tároló
Több pontos állítható napellenző
Mosható, nedvességelvezető antimikrobiális bélés
Állítható racsnis rögzítő rendszer
Nexus nyomógombos reteszelő csat

Méretek:
XS/S: 50-55cm
S/M: 55-59cm
L/XL: 59-63cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
80040-064

A 100% Altis Camo sisakot a modern bringásoknak tervezték, fejlett biztonsági technológiával és tervezési koncepciókkal. Az Altis 100% Smartshock® rotációs védelmi rendszert használ (11 pont), amely a sebesség és az ütközés sokféle tartományában csökkenti az agyra történő energiaátvitelt. A High Density EPS fröccsöntött hab polikarbonáttal könnyű és jó szintű védelmet nyújt. Az Altis kiváló légáramlással rendelkezik a 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően, hogy könnyedén lehessen lélegezni. Míg a több ponton állítható szemellenzőt a maximális látás és a szemüveg tárolására tervezték. Az egészet az állítható racsnis illesztőrendszer biztosítja, hogy minden menet tökéletesen illeszkedjen, és egy egyszerű Nexus nyomógombos reteszelő csat. A 100% Altis fejvédő a 100% választékának egyik megfizethetőbb bukósisakja, mégis kínálja a Smartshock® rendszert és a könnyű kialakítást, kényelmes illeszkedéssel, nagyszerű vezetési élményt nyújt.

A Smartshock® Rotációs Rendszer:
1. Javítja a védelmet a közvetlen hatások azonnali összenyomásával és elnyelésével 2. Lehetővé teszi az elasztomerek számára, hogy függetlenül mozogjanak a fejvédő héjától.
Mindkét funkció segít csökkenteni az agyba történő energiaátadást a sebesség és az ütközés sokféle tartományában.
A 100% sisakokat kezdettől fogva a Smartshock® segítségével tervezték, beépítve a legújabb, legfejlettebb, intelligens, teljesen függesztett rotációs rendszerét az agy védelme érdekében.

További információk
Gyártó 100%
Hasonló termékek amelyek érdekelhetik!

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!