Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten
Info+36303874752

FOX Speedframe MIPS fejvédő 2021 kékeszöld

FoxRacing Speedframe MIPS 2021 fejvédő

Enduró bukósisak
Bizonyított MIPS ütésvédelmi rendszer
Kivehető, mosható, nedvességet elvezető komfort bélés
Optimalizált szellőzésű, csatornázott, öntött EPS-sel
Védőszemüveggel kompatibilis
3 pozícióban állítható napellenző
Tökéletesen illeszkedő, 360° Fit rendszer
Könnyű súly: 360g

Méret
S:  53-55cm
M:  56-58cm
L:  59-63cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
26840-176

A Fox legújabb Speedframe sisakja már a MIPS hozzáadott védelmi rendszerével felszerelt. Az optimalizált szellőzés a csatornázott, öntött EPS-sel hatékony hűtést biztosít • Szemüveggel kompatibilis, 3 pozícióban állítható napellenző. Kivehető, mosható nedvességelvezető bélés. A 360° Fit rendszer lehetővé teszi, hogy minden tekerés közben tökéletes látószőggel rendelkezz.

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó Fox
Hasonló termékek amelyek érdekelhetik!

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!