Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

OAKLEY DRT5 fejvédő MIPS Minnaar szürke

OAKLEY DRT5 fejvédő  szürke

Greg Minnaar instrukciói alapján tervezve

Hátsó mechanikus szemüvegtartó kampó
Első integrált szemüvegtartó
Szilikon izzadságvédő
Cserélhető X-Static® homlokpárnázat
MIPS® technológia
BOA FS1-1 360° illesztőrendszer
Állítható napellenző
Sisaktartó zsák

Fejkörátmérő:
- S: 52-56cm
- M: 54-58cm
- L: 56-60cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
99479EU-GM1

A hegyikerékpárosok fejlesztették, tervezték és tesztelték, szoros együttműködésben a háromszoros downhill világbajnokkal, Greg Minnaarral. A minnaar szürke színű Oakley MTB DRT5 MIPS™ fejvédő (lásd: www.mipsprotection.com) magabiztosságot nyújt a technikai lejtők elsajátításához. BOA FS-1 360 ° illesztőrendszer a nyak területén történő beállításhoz. Az X-Static technológia gátolja a baktériumokat és ezáltal a textíliák szagát. Tartalmazza a napszemüveg tartóját a hátsó részen.

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó Oakley

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!