Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
Gyors ingyenes szállítás 11.000 Ft felett Minden termék készleten
Info+36303874752

100% S2 matt flash gold szemüveg

S2 100%  Matte Black / Flash Gold Lens

100% sport szemüveg

Keret : Matt fekete

Lencse : Ezüstös csillogású arany lencse  " Flash Gold Lens

HiPER® lencse a100% szabadalmaztatott nagy felbontású lencse-technológiája, amely fokozza a kontrasztot, erősíti a színeket és javítja a részleteket, így semmi hiányzik!

TR90-ből készült keret.

Speciálisan kialakított Ultra Grip gumi.

Egy méretben.

A szettet 2db lencsével, hordozó dobozban, orrnyereg gumival és tisztító kendővel szállítjuk !   (+ áttetsző lencse)

UV400 lencséink akár 400 nanométer hullámhosszon blokkolják a fénysugarat - ideértve az összes káros UVA, UVB és UVC-t.

Díjmentesen, készletről szállítjuk házhoz !

59 900 Ft
Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
61003-019-69

S3 100% 

Matte Black / Flash Gold Lens

Sport Keret:A kényelem és a rugalmasság mellett a TR90-ből készült keretek sokkal kevésbé valószínű, hogy törnek vagy hajlanak az ütésekből - az anyag valóban elősegíti a rázkódás elnyelését.

A Gumi részek:A speciálisan kialakított Ultra Grip gumi kiváló teljesítményt nyújt nedves állapotban is. Fixen tartják a szemüveget a fejen.

A Ventilláció:A légáramlással kapcsolatos szempontok először a keret kialakításánál kezdődnek, plusz a megfelelő lencsevágás gondos kiválasztása, ez a tökéletes légáramlás tervezése. Az elemek kombinációja kiváló szellőzést, hőelvezetést és csökkent párosodást eredményez.

Hiper Len cse :HiPER® Az emberek három alapszínt látnak - piros, zöld és kék. A látomásunk azonban torzul, amikor ez a három szín átfedésben van.A 100% HiPER® lencsék szakszerűen kiszűrik ezeket a keresztezéseket; nagyobb kontrasztot és még élénkebb színeket eredményez. A kontraszt növelésével a motorosok és bringások mélység meghatározó látást tapasztalnak meg, páratlan észleléssel. Meglátják a terep minden részletét, mielőtt átmennek a rajta.

HiPER® lencse 100% -ban szabadalmaztatott nagy felbontású lencse-technológia, amely fokozza a kontrasztot, erősíti a színeket és javítja a részleteket, így semmi hiányzik !

UV400 lencsék:

UV400 lencséink akár 400 nanométer hullámhosszon blokkolják a fénysugarat - ideértve az összes káros UVA, UVB és UVC-t, függetlenül a nap vagy a felhő körülményeitől.

További információk
Gyártó 100%

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!