Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

100% S3 szemüveg korall

S3 100% / Hiper Coral Lens 100% sport szemüveg

Keret : Soft Tact Stone

Lencse : Hiper Coral Lens

A HiPER® lencse a100% szabadalmaztatott nagy felbontású lencse-technológiája, amely fokozza a kontrasztot, erősíti a színeket és javítja a részleteket, így semmi hiányzik ! UV400 lencséink akár 400 nanométer hullámhosszon blokkolják a fénysugarat - ideértve az összes káros UVA, UVB és UVC-t TR90-ből készült keret.

Speciálisan kialakított Ultra Grip gumi.

Egy méretben. A szettet 2db lencsével, hordozó dobozban, orrnyereg gumival és tisztító kendővel szállítjuk !

Díjmentesen, készletről szállítjuk házhoz !

59 900 Ft
Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
61034-289-79

S3 100% | Soft Tact Stone - Hiper Coral Lens

Sport Keret:A kényelem és a rugalmasság mellett a TR90-ből készült keretek sokkal kevésbé valószínű, hogy törnek vagy hajlanak az ütésekből - az anyag valóban elősegíti a rázkódás elnyelését.

A Gumi részek:A speciálisan kialakított Ultra Grip gumi kiváló teljesítményt nyújt nedves állapotban is. Fixen tartják a szemüveget a fejen.

A Ventilláció:A légáramlással kapcsolatos szempontok először a keret kialakításánál kezdődnek, plusz a megfelelő lencsevágás gondos kiválasztása,  ez a tökéletes légáramlás tervezése. Az elemek kombinációja kiváló szellőzést, hőelvezetést és csökkent párosodást eredményez.

 Hiper Lencse : HiPER®  Az emberek három alapszínt látnak - piros, zöld és kék. A látomásunk azonban torzul, amikor ez a három szín átfedésben van. A 100% HiPER® lencsék szakszerűen kiszűrik ezeket a keresztezéseket; nagyobb kontrasztot és még élénkebb színeket eredményez. A kontraszt növelésével a motorosok és bringások mélység meghatározó látást tapasztalnak meg, páratlan észleléssel. Meglátják a terep minden részletét, mielőtt átmennek a rajta.

HiPER® lencse 100% -ban szabadalmaztatott nagy felbontású lencse-technológia, amely fokozza a kontrasztot, erősíti a színeket és javítja a részleteket, így semmi hiányzik !

 

További információk
Gyártó 100%

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!