Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

100% Strata Equino MX szemüveg narancs

A Strata a 100% belépő kategóriás zárt szemüvege.

Keret : Narancs

Lencse : áttetsző

8 ponton rögzített cserélhető lencsék

lexan törés rezisztens lencse

100% UV védelem

karc és pára rezisztens lencsék

40 mm-es szilikonos gumipánt

Törlőkendő

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
50400-006-02

Változtasd meg a véleményedet arról, hogy mire számíthatsz egy belépő kategóriás szemüvegtől. A Strata segítségével újradefiniáltuk a szabványokat arra vonatkozóan, hogy mi legyen egy belépőszemüveg. Tapasztald meg, a megnövelt teljesítményt és kényelmet kivételes jó  ár/érték mellett.

100% ultra HD Lexan lencse 

Aláírásunkkal ellátott 100% -os ultra HD lencsék évtizedes szenvedély, tervezés, kivitelezés és kutatás eredménye. A széles körű fejlesztés és tesztelés révén olyan kategóriát definiáló technológiát terveztünk, amely páratlan optikai tisztaságot biztosít a motocross és DH bike számára. Mivel a világ legjobb versenyzőinek választott lencséje, az Ultra HD integrálódik egy törésálló és ütésálló polikarbonát anyaghoz, amelyet kifejezetten a zéró optikai torzítás érdekében alakítottak ki. Az eredmény egy lencse, amelyet úgy terveztek, hogy maximalizálja a védelmet, miközben megőrzi a pálya legtisztább és legpontosabb látását.

További információk
Gyártó 100%

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!