Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

100% Strata Equino MX szemüveg fehér

A Strata a 100% belépő kategóriás zárt szemüvege. Fehér

Keret : Fehér

Lencse : áttetsző

8 ponton rögzített cserélhető lencsék

lexan törés rezisztens lencse

100% UV védelem

karc és pára rezisztens lencsék

40 mm-es szilikonos gumipánt

Törlőkrndő

 

 

 

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
50400-237-02

Strata EQ ...Változtasd meg a véleményedet arról, hogy mire számíthatsz egy belépő kategóriás szemüvegtől. A Strata segítségével újradefiniáltuk a szabványokat arra vonatkozóan, hogy mi legyen egy belépőszemüveg. Tapasztald meg, a megnövelt teljesítményt és kényelmet kivételes jó ár/érték mellett.

100% ultra HD Lexan lencse Aláírásunkkal ellátott 100% -os ultra HD lencsék évtizedes szenvedély, tervezés, kivitelezés és kutatás eredménye. A széles körű fejlesztés és tesztelés révén olyan kategóriát definiáló technológiát terveztünk, amely páratlan optikai tisztaságot biztosít a motocross és DH bike számára. Mivel a világ legjobb versenyzőinek választott lencséje, az Ultra HD integrálódik egy törésálló és ütésálló polikarbonát anyaghoz, amelyet kifejezetten a zéró optikai torzítás érdekében alakítottak ki.

Az eredmény egy lencse, amelyet úgy terveztek, hogy maximalizálja a védelmet, miközben megőrzi a pálya legtisztább és legpontosabb látását.

További információk
Gyártó 100%

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!