Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

ION Pads K-Pact Select 2021 térd-sípcsontvédő

ION Pads K-Pact Select
Térd és Sípcsontvédő protektor

Könnyű és rugalmas
Nagy mozgásszabadság
SAS-TEC betétek
Légáteresztő neoprén
Antibakteriális kezelés
Tépőzáras állíthatóság

K-Pact Select új verziója fel van vértezve
az új légáteresztő alapanyaggal.

A Super_Perforator_Neoprene a maximális
légáteresztő képességet biztosítja
akár hosszú egész napos turákon is.


Aszimmetrikus oldalbetét az ütések
elleni védelem érdekében.

Méretek :   M  és  L  >>>  lásd a képek között

 

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
47900-5904-black

Az ION Pads K-Pact Select, Eurobike-díj és számos más összehasonlító teszt nyertese, a térd/sípcsontvédő kombinációnk rengeteg befektetett erővel készült: szerettünk volna egy olyan betétet készíteni, amely a legjobb védelmet nyújtja, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy felfelé haladj, úgy, mintha ott lem lenne rajtad. A kulcs a szabadalom alatt álló ION Tectonic_Fit - az átfedésben lévő és csúszó védőpanelek mindig a térdénél tartják a betéteket, ugyanakkor garantálják a maximális mozgásszabadságot. Super_Perforator_Neoprene a további lélegző képességért. Aszimmetrikus oldalsó párnázás az ütések és a sípcsont érintkezések elleni védelem érdekében. A SAS-TEC teljesítmény párnázás híres a párnázási jellemzőiről. A K-PACT SELECT a megbízható partnered  kerékpárpark kalandokhoz és nagy sebességű DH ereszkedésekhez is! Antibakteriális kezeléssel ellátott termék.

A SAS-TEC egy innovatív gyártója a különböző protektoroknak, amely az angol shock absorbing system, azaz ütéselnyelő rendszer rövidítéséből kapta a nevét.
Egyfajta viszkoelasztikus memóriahabot alkalmaznak, mely ütés vagy bármilyen alakváltozás után rövid időn belül visszatér eredeti alakjához.
A SAS-TEC hab azonnal és késedelem nélkül reagál még kisebb ütésekre is, sejtjeiben elhelyezkedő levegő fokozatos elnyelést vált ki. Az energiaelnyelés szinte lineárisan megy végbe, ami alacsony szinten tartja az emberi testre ható ütőerőket. Puha marad kisebb erők esetén, azonban ha gyors, erős ütésről van szó, a hab ellenállása ezzel arányban azonnal növekszik.
Sok más anyaggal (például hungarocell (EPS), szilikon vagy gyengébb minőségű hab) ellentétben a PU hab sokszoros hatású. Így az ütközések vagy a nagy nyomás nem rombolja le a protektor összetételétt még akkor sem, ha ugyanazon területet ismételten érintik, képes megőrizni teljes funkcionális képességét.

További információk
Gyártó ION

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!