Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

OAKLEY Cascade Trail TECH póló fekete

Oakley Cascade Trail TECH póló

Hydrolix anyag
Factory Pilot logó a mellkas bal oldalán
Hátrésze hálós kialakítású Oakley feliratú nyomtatott logóval
Normál fazonú
100% poliészter


Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
FOA401891-02E

A puha, légáteresztő funkcionális Hydrolix anyag és a mellkason bal oldalán látható egyedi Factory Pilot logó teszi a fekete színű Oakley Cascade Trail tech pólót ideális választássá. Hátrésze hálós kialakítású a megfelelő szellőzés biztosítása érdekében. Normál fazonú.

A Hydrolix az Oakley legjobb nedvességkezelő rendszere, amely szárazon és hűvösen tartja a ruha szöveteit. Ez az elv a ciklikus folyamat alapjaira épülve működik hatékonyan.
A keletkezett nedvesség felszívódása, elszívása és a gyorsított száradási idő együtt működik ebben a hatékony rendszerben, ennek eredménye, hogy viselőjét hűvös, száraz és kényelmes körülmények között tartja.
A Hydrolix rendszer tulajdonképpen nedvességet áraszt szét, hogy lehűtsön és szárazon maradhass! Alapjában véve tehát az Oakley Hydrolix rendszere hűvösen és szárazon tart mindemellett megfelelő kényelmet biztosít sportolás közben.

További információk
Gyártó Oakley

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!