Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

OAKLEY Tincan Remix sapka fekete

Oakley Tincan Remix sapka

Hímzett ellipszis logó elöl
6 paneles, fűzőlyukakkal
Keményített homlokrész
Hajlított simléder
Hydrolix verejtékpánt
Flexfit viselet

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
FOS900499-02E

Az Oakley-tól megszokott kimagasló minőségben a fekete Tincan Remix egy klasszikus fullcap sapka. Anyaga 94% poliésztert és 4% spandexet tartalmaz, ami kényelmes viseletet biztosít akár hétköznapi használathoz akár sportoláshoz választod.
A sapka hajlított simléderrel és keményített homlokrésszel rendelkezik.
Elején hímzett ellipszis, jobb hátul Oakley logó látható. Hydrolix verejtékpánt segít az izzadság elvezetésében és gyors száradásában. 

A Hydrolix az Oakley legjobb nedvességkezelő rendszere, amely szárazon és hűvösen tartja a ruha szöveteit. Ez az elv a ciklikus folyamat alapjaira épülve működik hatékonyan.
A keletkezett nedvesség felszívódása, elszívása és a gyorsított száradási idő együtt működik ebben a hatékony rendszerben, ennek eredménye, hogy viselőjét hűvös, száraz és kényelmes körülmények között tartja.
A Hydrolix rendszer tulajdonképpen nedvességet áraszt szét, hogy lehűtsön és szárazon maradhass! Alapjában véve tehát az Oakley Hydrolix rendszere hűvösen és szárazon tart mindemellett megfelelő kényelmet biztosít sportolás közben.

További információk
Gyártó Oakley

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!