Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

OAKLEY Factory Pilot Trucker sapka fekete

Oakley Factory Pilot Trucker sapka

Egy méretű
Hydrolix verejtékpánt
6 paneles
Hajlított simléder
Hímzett Factory Pilot logó
Hálós hátsó rész
Snapback fazon
Anyaga: 100% újrahasznosított poliészter

9 500 Ft
Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
FOS900510-02E

Stílusosan ívelt peremével és a fokozott szellőzést biztosító hálós hátlapjaival az Oakley Factory Pilot Trucker fekete sapka védelmet nyújt a nap káros sugaraival szemben és hűvösen tart. Hydrolix verejtékpántjának köszönhetően kiválóan elvezeti a nedvességet ha a hőmérséklet emelkedik és gyors száradást biztosít. A klasszikus 6 paneles konstrukció és az ikonikus Oakley Factory logó teszi teljessé ezt a sapkát, amely biztosan méltó társ lesz, ha a forma és funkció a cél.

A Hydrolix az Oakley legjobb nedvességkezelő rendszere, amely szárazon és hűvösen tartja a ruha szöveteit. Ez az elv a ciklikus folyamat alapjaira épülve működik hatékonyan.
A keletkezett nedvesség felszívódása, elszívása és a gyorsított száradási idő együtt működik ebben a hatékony rendszerben, ennek eredménye, hogy viselőjét hűvös, száraz és kényelmes körülmények között tartja.
A Hydrolix rendszer tulajdonképpen nedvességet áraszt szét, hogy lehűtsön és szárazon maradhass! Alapjában véve tehát az Oakley Hydrolix rendszere hűvösen és szárazon tart mindemellett megfelelő kényelmet biztosít sportolás közben.

További információk
Gyártó Oakley

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!