Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

Fizetés és Szállítás

FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás 980 Ft minden esetben !  ( kb 2,45 Euró !) 

Csomagszállításunkat a GLS futárszolgálat végzi.

A RACEFACE.HU webshopból rendelt termékek szállítási költsége : 980 Ft (csak belföldön) Magyarország egész területén.
Ez a díj tartalmazza a logisztikai, szállítási és csomagolási, és termékdíj költségét is ! 

A szállítási költség egységesen bruttó 980 Ft.  független a csomag súlyától, méretétől és értékhatárától !

Európán belül a szállítás egységesen 3.000 Ft. (Csak kártyás fizetés esetén.)

A raceface.hu webáruház szállítási partnere a GLS csomagszállító. GLS csomagszállító egyeztet a kiszállítás időpontjáról, akár e-mailben vagy sms-ben. A raceface.hu vásárlóinak kell gondoskodnia, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele. A rendelések feldolgozása és kiküldése munkanapokon, hétfőtől-péntekig 09.00-14.00 óra között történik. A feladást követően a GLS csomagküldő szolgálat 24h-orán belül kiszállítja a csomagot Magyarország területén.

Amennyiben e-mailben kéri, elküldjük a fuvarlevél számot, és nyomon követheti csomagját: https://gls-group.eu/HU/hu/home

Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítő etikettet hagy a helyszínen, és következő munkanapon újabb kísérletet tesz a csomag átadására, ugyanis tarifáink két kézbesítési kísérlet díját tartalmazzák. Csomagjáról a kiszállítás pontos időpontjáról a GLS csomagküldő cégnél további információt kérhet, vagy érdeklődhet:

Utánvétellel kizárólag az ország határain belül vállaljuk a kiszállítást!

Lehetőség van, hogy külföldön vásárolja meg a megrendelt terméket. Ez esetben a bankszámlánkra át kell utalni a megrendelt termékek ellenértékét, plusz az adott országba való küldés szállítási költségét. Az aktuális szállítási költségről és a szállítás részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálati munkatársunknál a sport〈@〉raceface.hu címen.

A szállítási költséget, a termék árát, utánvét esetén a csomagszállító futár egyben szedi be. Cégünk a küldött számlán, külön tételként tünteti fel a csomagküldés díját.

A termék, és szolgáltatás díjának számláját a termék mellé csomagolva találja.

Webáruházunkban kártyás, banki utalásos és utánvétes fizetések küzül tudsz választani. (Áfás számla igényt a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetnei!)

 

futár viszi a raceface dobozát gls

 

 

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!