Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

FIVE TEN Freerider pro fluo fekete

Five Ten cipő FluoRED/ fekete

Freerider Pro

Five Ten cipő Kerékpáros cipő flat pedálhoz

Speciális kialakítású (csoda anyagból van :-)

Speciális talp anyagú   cipő méret

Enduro bike cipő. 1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
FE6972

Egész napos kényelem a hegyről hegyre.

Ezek a flat pedálos kerékpáros cipő biztosítja a tapadást és tartósságot a lejtőzésnél és enduro versenyeknél. Az ütésálló lábvédelem kiegészíti a közepesen merev szerkezetet egy napos utazáshoz. Az speciális ragadós gumi és a célnak megfelelően kialakított talpfelület-mintázat szilárdan tart ás a pedálokon tártja a lábad. A Five Ten Freerides Pro red speciális talpában nem fogsz csalódni ! Világkupát sorban nyerik Fiv Ten cipőben. Sam Hill papaˇmegmutatta nekünk a bizonyítékot ! És neked ? 1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

További információk
Gyártó Five Ten

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!