Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
Gyors ingyenes szállítás 11.000 Ft felett Minden termék készleten
Info+36303874752

FIVE TEN Freerider pro night-navy

Five Ten cipő Night Navy

Freerider Pro Five Ten cipő

Kerékpáros cipő flat pedálhoz

Speciális kialakítású (csoda anyagból van :-)

Speciális talp anyagú cipő méret Enduro bike cipő. 1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
BC0640Night

Egész napos kényelem a hegyről hegyre.

Ezek a flat pedálos kerékpáros cipő biztosítja a tapadást és tartósságot a lejtőzésnél és enduro versenyeknél. Az ütésálló lábvédelem kiegészíti a közepesen merev szerkezetet egy napos utazáshoz. Az speciális ragadós gumi és a célnak megfelelően kialakított talpfelület-mintázat szilárdan tart ás a pedálokon tártja a lábad. A Five Ten Freerides Pro Night navy speciális talpában nem fogsz csalódni ! Világkupát sorban nyerik Fiv Ten cipőben. Sam Hill papaˇmegmutatta nekünk a bizonyítékot ! És neked ? 1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

További információk
Gyártó Five Ten

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!