Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

FIVE TEN Trailcross SL cipő fekete/piros

Five Ten Trailcross

MTB cipő
Stealth® S1 Dotty gumitalp
Légáteresztő, robusztus felsőrész
Öntött EVA középtalp
Víztaszító réteg
Klasszikus fűző
Ütésálló uretán lábujjrész
Könnyű, ütéselnyelő EVA középtalp 

Kerékpáros cipő flat pedálhoz

Speciális kialakítású (csoda anyagból van :-)

Speciális talp anyagú cipő     Méret tábla

Enduro bike cipő.

1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
EF7060-10

Az adidas Five Ten Trailcross hegyikerékpáros cipő légáteresztő, gyorsan száradó kialakítású, ezért tökéletes bármilyen kalandhoz. Ezenkívül a markolatos talp biztosítja az optimális tapadást a pedálokon és a talajon.

Ez a flat pedálos kerékpáros cipő biztosítja a tapadást és tartósságot a lejtőzésnél és enduro versenyeknél. Az ütésálló lábvédelem kiegészíti a közepesen merev szerkezetet egy napos utazáshoz. Az speciális ragadós gumi és a célnak megfelelően kialakított talpfelület-mintázat szilárdan tart ás a pedálokon tártja a lábad. A Five Ten Freerides Pro Night navy speciális talpában nem fogsz csalódni ! Világkupát sorban nyerik Fiv Ten cipőben. Sam Hill papaˇmegmutatta nekünk a bizonyítékot ! És neked ?

1985-ben dobták piacra az Fiv Ten Stealth® nagy tapadású gumit. Azóta az Five Ten folyamatosan innovációt nyújtott egyedi gumivegyületek fejlesztésével.

További információk
Gyártó Five Ten

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!