Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
Gyors ingyenes szállítás 11.000 Ft felett Minden termék készleten
Info+36303874752

FOX Raceframe Impact D3O Soft Back Guard mellvédő fehér

FoxRacing Impact Soft back Guard mellvédő/gerincvédő

Rider Attack Position ™ (RAP)
Kivehető mellkasi és hátsó páncél
Ütéselnyelő D3O® technológia
Az alacsony profilú ragasztott konstrukció sokoldalú felhasználást tesz lehetővé
Állítható vállpántok és derékpánt
Gyors rejtett csatokkal

Maximális szellőzés

S/M méret :  vékonyabb alacsonyabb testre

L/XL méret : szélesebb magasabb testre

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
26562-008

A Raceframe Impact Soft Back Guard a Fox Racing legfelső szintű mellvédője, amely a mez felett vagy alatt is viselhető. Alacsony profilú és csuklós kialakítása és tulajdonságai szorosan illeszkednek a testhez, biztosítva, hogy irányítás közben teljes mozgásteret kapj. A masszív D3O® páncél úgy van kialakítva, hogy elnyeli az ütéseket anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Kiterjedt lézeres perforált szellőzéssel hűvös marad, fokozott légáteresztő képességgel és légáramlással. A sokoldalú és a Rider Attack Position ™ (RAP) számára tervezett Raceframe Impact Soft Back Guard úgy lett kialakítva, hogy te is teljesíthess. Minden testtípushoz igazodik.

A D3O® gyártja a világ legjobb ütésvédő termékeit, semmi sem véd jobban lökéselnyelés és ütések esetén!
A D3O® egyedülálló, szabadalmaztatott technológiákat alkalmaz az ütésvédő termékekben használt ütésérzékeny, puha, rugalmas, nagy ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező anyagok előállításához.
Az anyag molekulái szabadon áramolnak, lehetővé téve, hogy lágy és rugalmas legyen, azonban ütközéskor összekapcsolódnak, hogy eloszlassák az ütközési energiát és csökkentsék az átvitt erőt.

További információk
Gyártó Fox

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!