Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten
Info+36303874752

FOX Titan Pro D3O könyökvédő fekete

FoxRacing Titan Pro D3O

Dirtbike könyökvédő
CE minősítés
D3O® betétekkel
Tépőzáras beállítás
Könyök teljes védelme
Komfort és biztonság
Kompressziós öntött bélés
Pántokkal állítható

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
25193-001

A Fox Titan Pro D3O® könyökvédőkbe erősen szellőző PP exoskeletont építenek be, alatta speciálisan öntött D3O® védelemmel. A csuklópánt az összekötésnél, a biztonságos illeszkedési rendszerrel kombinálva tartja a párnákat a helyükön, miközben fenntartják a szabad mozgástartományt. A többrétegű öntött hab kényelmet nyújt a védők és a bőröd között. Azoknak a versenyzőknek, akik prémium funkciókat és megbízható technológiát keresnek egy megfizethető könyök- és alkarpárnában, a Titan Pro D3O® készen áll a cselekvésre.

A D3O® gyártja a világ legjobb ütésvédő termékeit, semmi sem véd jobban lökéselnyelés és ütések esetén!
A D3O® egyedülálló, szabadalmaztatott technológiákat alkalmaz az ütésvédő termékekben használt ütésérzékeny, puha, rugalmas, nagy ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező anyagok előállításához.
Az anyag molekulái szabadon áramolnak, lehetővé téve, hogy lágy és rugalmas legyen, azonban ütközéskor összekapcsolódnak, hogy eloszlassák az ütközési energiát és csökkentsék az átvitt erőt.

További információk
Gyártó Fox

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!