Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
Gyors ingyenes szállítás 11.000 Ft felett Minden termék készleten
Info+36303874752

ION K-Traze térdvédő 2021 fekete

ION K-Traze térdvédő  Bike  2021

Új, nagyon rugalmas és rendkívül vékony SAS-TEC fő párnázás

(EN 1621-2, 1. szint)
Snug Loop (2019) technológia
Super Perforator Neoprene kialakítás
35% Neoprene

Szabad mozgás egy egész napos bringázáshoz.
Felül egy tépőzár.
Könnyű, alacsony-lapos profil de magas védelem !

S, M, L, XL  méretekben.  >  Lásd képek között.

Best bike

 

 

 

 

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
47900-5919-900

Több, mint az alapvető védelem, anélkül, hogy túl sok lenne - ez a K-Traze. A nagyon rugalmas és szuper vékony SAS-TEC fő betét (EN 1621-1, 1. szint) nem csak a kopásvédelmet garantálja, de könnyedén kezeli a könnyű ütéseket is. A nagyobb megbízhatóság érdekében a védőbetét közvetlenül a szövethez van rögzítve, így minden a helyén marad eséskor. A robosztus és lélgáteresztő Super_Perforator_Neoprene és Ionic_Fit segítségével tökéletesen illeszkedik ezekhez az anatómiához igazodó betétekhez. A Snug_Loop-nak köszönhetően a K-Traze pontosan ott marad, ahol lennie kell. A Fine_Mesh alkatrészek tovább javítják a légáteresztő képességet, hogy kellemes kerékpáros élményt nyújtsanak még a betétekkel is.

A SAS-TEC egy innovatív gyártója a különböző protektoroknak, amely az angol shock absorbing system, azaz ütéselnyelő rendszer rövidítéséből kapta a nevét.
Egyfajta viszkoelasztikus memóriahabot alkalmaznak, mely ütés vagy bármilyen alakváltozás után rövid időn belül visszatér eredeti alakjához.
A SAS-TEC hab azonnal és késedelem nélkül reagál még kisebb ütésekre is, sejtjeiben elhelyezkedő levegő fokozatos elnyelést vált ki. Az energiaelnyelés szinte lineárisan megy végbe, ami alacsony szinten tartja az emberi testre ható ütőerőket. Puha marad kisebb erők esetén, azonban ha gyors, erős ütésről van szó, a hab ellenállása ezzel arányban azonnal növekszik.
Sok más anyaggal (például hungarocell (EPS), szilikon vagy gyengébb minőségű hab) ellentétben a PU hab sokszoros hatású. Így az ütközések vagy a nagy nyomás nem rombolja le a protektor összetételétt még akkor sem, ha ugyanazon területet ismételten érintik, képes megőrizni teljes funkcionális képességét.

További információk
Gyártó ION
Hasonló termékek amelyek érdekelhetik!

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!