Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 690 FT ) Minden termék készleten
Info+36303874752

ION Pads E-Traze könyökvédő fekete

ION E-Traze könyökvédő

Fekete
Erős neoprén
SAS-TEC fő betét
Vastag szövésű anyag az ütközési területeken

Méret:
S: felkar: 29 cm alatt, alkar: 24 cm alatt
M: felkar: 29 - 30 cm, alkar: 24 - 25 cm
L: felkar: 31 - 32 cm, alkar: 26 - 27 cm
XL: felkar: 33 - 34 cm, alkar: 28 - 29 cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
47900-5920

Az ION E-Traze magas védelmet nyújt.
SAS-TEC párnája rugalmas és szuper vékony, fokozott védelmet garantál az esések ellen, és elnyeli az ütő hatásokat. A betét közvetlenül a szövethez van rögzítve, és a Snug-Loop segítségével esés esetén semmi sem csúszhat el. A robusztus és lélegző Super Perforator neopren lehetővé teszi az E-Traze számára, hogy alkalmazkodjon a könyök formájához, a finom háló pedig megkönnyíti a szellőzést és a hőcserét.

Profeszionális anyagok felhaználásáaval az ION a vizisportokban szerzett tapszatalatát a neoprén kulturából magas fokon ültette át a kerékpársportba.

A SAS-TEC egy innovatív gyártója a különböző protektoroknak, amely az angol shock absorbing system, azaz ütéselnyelő rendszer rövidítéséből kapta a nevét.
Egyfajta viszkoelasztikus memóriahabot alkalmaznak, mely ütés vagy bármilyen alakváltozás után rövid időn belül visszatér eredeti alakjához.
A SAS-TEC hab azonnal és késedelem nélkül reagál még kisebb ütésekre is, sejtjeiben elhelyezkedő levegő fokozatos elnyelést vált ki. Az energiaelnyelés szinte lineárisan megy végbe, ami alacsony szinten tartja az emberi testre ható ütőerőket. Puha marad kisebb erők esetén, azonban ha gyors, erős ütésről van szó, a hab ellenállása ezzel arányban azonnal növekszik.
Sok más anyaggal (például hungarocell (EPS), szilikon vagy gyengébb minőségű hab) ellentétben a PU hab sokszoros hatású. Így az ütközések vagy a nagy nyomás nem rombolja le a protektor összetételétt még akkor sem, ha ugyanazon területet ismételten érintik, képes megőrizni teljes funkcionális képességét.

 

 

További információk
Gyártó ION

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!