Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

RC Powerline cipő szénszürke/narancs

RC powerline kerékpáros flat cipő 

Szénszürke narancs szín
Flat pedálhoz
Rubber kinetics talp
DST 4.0
Magas belső bokavédelem
Kopásálló betétek
D3O védelem
EVA hab
Kicsit alul vannak méretezve, a nagyobbat válaszd !

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
2342powerline/ora

Nagyon masszív, merev felépítésű cipő, erős orr és sarok merevítéssel, emiatt kevésbé tágul és veszi fel a láb formáját mint a hagyományos sneakers-ek. Érdemes egyel nagyobb mérettel kalkulálni.
Az RC powerline bike cipők (narancs/ szürke) a legkényelmesebb, legtartósabb és legmegbízhatóbb hegyi kerékpáros lábbelik a bolygón. A Riderek számára ez pontosságot, kompromisszum nélküli pedál kapcsolattartást és a páratlan védelmet jelent, amelynek eredményeként csak a bringázásra kell koncentrálni.

Együttműködtünk a Rubber Kinetics céggel a dinamikus felületi technológia (DST) kifejlesztésében, amely az igényeinkre szabott, szabadalmaztatott gumikeverékek sorozata.
Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kerékpár- és erőátviteli szegmensekben, és a Rubber Kinetics a való felhasználásra szánt gumi-keverékre szakosodott. A hatszögletű talp és a DST gumi kombinációja átfogó teljesítménycsomagot hoz létre, amely megoldja a megfelelő tapadást.
 
DST 4.0 tökéletes tapadást és pedálérzetet nyújt, miközben megőrzi a páratlan tartósságot, amely meghaladja a piacon lévő többi puha és ragacsos kaucsuk élettartamát.

Minden Ride Concepts talpbetét a D3O Zone technológiát használja az ütésállóság és a kényelem érdekében. A D3O anyag a becsapódáskor felveszi az energiát a becsapódásoktól.

Egyedi formázott és kopásgátló orr- és sarokvédelmet alkalmazunk kínálatunk nagy részén, így a zúzódott lábujjak és sarok már nem jelent problémát.

Megfeleő szellőzés és a törmelék és a kosz kizárása.

A gumi talp és a D3O talpbetét között egy réteg EVA hab található. Ezt a könnyű, de rugalmas anyag , hogy további támaszt és stabilitást biztosítsunk a pedálon.

 

D3O® gyártja a világ legjobb ütésvédő termékeit, semmi sem véd jobban lökéselnyelés és ütések esetén!
D3O® egyedülálló, szabadalmaztatott technológiákat alkalmaz az ütésvédő termékekben használt ütésérzékeny, puha, rugalmas, nagy ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező anyagok előállításához.
Az anyag molekulái szabadon áramolnak, lehetővé téve, hogy lágy és rugalmas legyen, azonban ütközéskor összekapcsolódnak, hogy eloszlassák az ütközési energiát és csökkentsék az átvitt erőt.

További információk
Gyártó Ride Concepts

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!