Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  
Info+36303874752

ALPINESTARS Vector Tech fejvédő MIPS piros

Alpinestars Vector Tech Pilot enduro bukósisak. 

red / black / Y

MIPS technológia
Csodálatos csillogó fényezés.
19 szellözőnyílás
erősített nyílások a homlokrészen
tovább fejlesztett tarkó és fejtető védelem
erősített keret rendszer
gyorskioldós állszíj
tárcsával állítható méret finomítás
kivehető, mosható bélés
antibakteriális, gyorsan száradó anyagok
állítható napellenző
szemüveg

M mértet: 56-59cm     ->  L méret:  60-tól

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
8701019-1539

Könnyű és erős, a MIPS-szel felszerelt Alpinestars Vector Tech Pilot sisak.

MTB használatra tervezett enduro bukósisak. 19 nyílással a hatékony szellőzés érdekében, elöl megerősített légbeömlő és további merevítések.

A Vector Tech Mips kiterjedtebb lefedettséget kínál a fejtető és a tarkó környékén a fokozott védelme érdekében. Merev keretbe ágyazott megerősítő részek, a nagyobb szilárdság érdekében.

Egy gyorskioldó állszíj, egy állítható tárcsás rendszer a biztonságos illeszkedésért, egy mosható, cserélhető és légáteresztő komfortbélés gyorsan száradó antibakteriális anyaggal és egy állítható napellenző a jobb látás érdekében. Kialakított tartó a szemüveg biztonságos tárolásának megkönnyítésére. 

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó Alpinestars

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!