Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

FOX Dropframe Pro fejvédő MIPS fekete/fluor

FoxRacing Dropframe fejvédő

Kerékpáros, endurós bukósisak
Custom fit, mélyebb tarkó védelem
Kiterjesztettebb fül és állkapocs védelem
Nagy szellőzőnylások
Fix nap visor, oldható
Varizorb bélelés
MIPS technologia
Mosható cserélhető betétek
Fidlock pántok
M : 53-55 cm     L : 55-58 cm    XL : 58-61 cm

Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
26811-268

A FoxRacing Dropframe kerékpáros fejvédője az agresszív stílust kedvelőknek ajánljuk.

Enduro MTB bukósisaknak tökéletes választás. Napjaink maximális védelmi követelményeit tartalmazza a Dropframe. MIPS tecnológiát és Varizorb bélést is beleépítették a bukóba. Egy új akár kesztyűben is könnyen kezelhető Fidlock pánt-zárat kapott. 

 

A MIPS™ (Multi-directional Impact Protection System) egy többirányú ütközésvédelmi rendszert takar, vezető agysebészek és tudósok fejleszettek ki. Utánozva az agy saját védelmi rendszerét, a MIPS® a fejvédők belsejében képes mozogni, forogni.
A MIPS™ csúszósík-rendszert alkalmaz, ez teszi lehetővé a fej és a sisak között 1-1,5 cm-es forgási elmozdulást ferde ütközés során, valamint tompítja a becsapódási energia mértékét és irányát.
A becsapódás kritikus első 10-15 milliszekundumában ez a 1,5 cm elmozdulás nagyban hozzájárul az agyra ható ​​forgási erők csökkentéséhez, és ebből kifolyólag nagyobb mértékben képes csökkenteni az agy sérülésének esélyét.
MIPS™-szel felszerelt fejvédők másik nagy előnye, hogy viselésük közben semmilyen negatív kényelmi különbséget nem fogsz tapasztalni a MIPS™ nélküliekkel szemben.
2010 óta a MIPS™ ugrásszerűen elterjedt, 60 fejvédőmárkával, több mint 300 modellel és több mint 5 millió darabbal.

További információk
Gyártó FOX

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!