raceface-sport-itt-vagyunk-bemutatkozunk

 

A raceface.hu a profi sportolók kimagasló igényeihez illeszkedve a ma kapható legmodernebb technológiák és legstílusosabb sportfelszerelések felkutatásával nyújt tökéletes sportélményt, úgyhogy, ha nem a minőséget keresed, akkor ne is olvass tovább, mert valószínűleg rossz helyen jársz!

Profizmus 1996 óta

A RACE FACE webshop mögött álló összeszokott csapat 1996 óta foglalkozik prémium sport márkák forgalmazásával. Negyed évszázados múltunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy az adrenalin szerelmeseként tudatosan keresed a minőséget. Emiatt hoztunk össze egy olyan termék felhozatalt, amiben a technikai felszereléseink, sportruházataink, és kiegészítőink csakis a válogatott prémium minőséget képviselik.

Minden termék raktáron

Mivel csapatunk is a sebesség megszállottja, ezért minden honlapunkon található terméket a saját raktárunkból juttatunk el hozzád. Ez teszi lehetővé, hogy másoknál gyorsabban, már a rendelés másnapján feladjuk megrendelt csomagodat!

Csúcs márkák: Fox Racing, 100%

Olyan professzionális márkák kiemelt forgalmazóiként vagyunk jelen a piacon, mint a Fox Racing, és a 100%.
A Fox Racing a motocross és a Mountain bike felszerelések globális márkája, amely az innováció és a stílus modern ötvözésével vált a piac vezető szereplőjévé a legjobb versenyzők és a sport iránt rajongók körében.
A 100% ikonikus márkája az 1980-as évek eleje óta a motocross egyik legnagyobb brandje. Onnantól kezdve vált ez a márka a sportág legendás alakjai számára a gyári versenyfelszereléseik elengedhetetlen részévé a százszázalékos teljesítmény elérése érdekében. A 100%-hoz olyan pillanatok kötődnek, amelyek a mai modern motocross elképesztő történetének alapköveit jelentik.

Minőség kompromisszum nélkül

A minőségi márkák elkötelezett forgalmazóiként nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a legtökéletesebb élményt nyújtsuk számodra. Sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy a törvényben előírt 14 napon túl a honlapunk vásárlói +7 napos, tehát összesen 21 napos pénz visszafizetési garanciát kapnak. Amikor megkérdezik tőlünk, hogy hogyan mertük meglépni a megnyújtott, összesen 3 hetes visszafizetést, akkor mindig csak annyit mondunk, hogy mi bízunk a saját termékeinkben. Ebben azért vagyunk száz százalékig biztosak, mert tudjuk, hogy csak és kizárólag garantáltan eredeti minőséget nyújtunk a raceface.hu oldalon.

Ha Téged is a verseny, a szabadság, a gyorsaság, és a győzelem vezérel, az azt jelenti, hogy - csak úgy, mint mi is - a legjobbra törekszel! Ugyanezek az elvek hajtottak bennünket is, amikor létre hoztuk ezt a honlapot, hogy biztonságos és professzionális körülmények között szerezhesd be nálunk a legjobb dolgokat! Ha ugyanígy érzed magadban az extrém sportok iránti mérhetetlen vágyat, és egy hozzáértő csapat termékeiből szeretnéd kiválasztani a hozzád illőt, akkor ez a Te helyed!