Próbáld ki termékeinket és pillants bele a Muc-Off csodába !

Szóval mi a történet?

Az egész még akkor kezdődött, amikor a Right Said Fred túl szexi volt, és Downhill még a nem volt része az MTB világkupának. Igen, már 1991-ben Rex és Marilyn Trimnell megkezdték a dolgot a tisztítással!

A világ első duplavállas kerékpárvilla tervezése és gyártása után Rex tökéletes rózsaszínű spray-t készített a bringákhoz és a tisztításukhoz. Ha hosszúra írnám a történetet, nem értenétek…. de  Rex tisztítója volt a legjobb dolog a kenyér felszeletelése óta, és nem sokkal később született meg a szó, a rózsaszínű  Muc-Off.

De gyorsan haladjunk előre a mai napig !

De gyorsan haladjunk előre a mai napig, a Muc-Off most a legjobb márka a legjobb versenyzők és csapatok számára, a Team Ineos kedvelőitől a Scott Reddingig és a Ducati gyárig. És ha elkerülné figyelmeteket, akkor manapság egy kicsit többet csinálunk, mint az eredeti rózsaszínű tisztítónk. Megvan a saját Chain Lube optimalizáló dinamométer és Athlete Performance sorozatunk, beleértve az egyedi Amino Patch technológiát.  

A tökéletesség igényével a környezetvédelmet is előtérbe helyezve napjaink egyik legjobb tisztító és ápolószereit állítja elő laborjában a rózsaszínű Muc-Off.

Sporteszközöd tisztítószerét a   RaceFace Sport webshopban beszerezheted  »»»