Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

Csere és elállás

Csere és elállás a raceface webshopban 

A www.raceface.hu az általános jogszabályokon felül extra 7 nap csere vagy pénz visszafizetési garanciát vállal.

A RaceFace fogyasztóit megilleti a jog, hogy a foxhead.hu webáruházban megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (telefonon,e-mailben,webáruházban és postai vagy csomagküldő szolgálattal küldött,) termékek megvételétől elálljanak. Erre 14 napig van lehetőségük.

Ezzel szemben a www.raceface.hu 21 napig tartja fent ezt a lehetőséget!

Amennyiben nem megfelelő a termék mérete, ennek cseréjét ugyanazon szállítási díjszabások és feltételek mellett cseréljük ki a kiválasztott új termékre. A vevőnek kell-e viselnie visszaküldött áru szállítási költségeit! Lehetőség van arra,hogy az eladó cég (Raceface.hu) indítson vissza szállítást, amelyet a GLS futárszolgálat végez, ennek díja 1500 Ft. (ezt az opciót jelezni felénk e-mailen) A fogyasztónak a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 7 napon belül vissza kell juttatni a terméket az eladónak. 

Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, etikett címkék megléte) ellenőrizzük. Ha a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni a raceface.hu ügyfélszolgálatának, akkor nem áll módunkban visszavenni!

Amennyiben eláll a temék vásárlástól, a vevőnek kell-e viselnie a 21 napos, gondolkodási időn belül visszaküldött áru szállítási költségeit. Lehetőség van arra,hogy az eladó cég (Raceface.hu) indítson vissza szállítást, amelyet a GLS futárszolgálat végez, ennek díja 1100 Ft. (ezt az opciót jelezni felénk e-mailen) Amennyiben élni kíván ezzel a joggal és lehetőséggel, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnia kell a Turn Right Johnny kft-t a Raceface.hu üzemeltetőjét. Ezt megteheti e-mail üzenet formájában,”sport〈@〉raceface.hu”de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldi a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékel.* A megjegyzés mezőben kérjük, jelölje meg: „elállás” 

Amennyiben utánvétellel fizetett, vagy bankkártyás fizetés esetén a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a pénzt. (5 napon belül)A termék árát kizárólag a termék visszaérkezése után áll módunkban visszautalni!

A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napjától gyakorolhatja.

*A fogyasztónak az elállás felmondás jogát egyértelmű nyilatkozatával gyakorolhatja.

Elállás minta

"Alulírott ........................kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat a ...................termékek tekintetében.

Rendelés/szerződés időpontja:

Átvétel időpontja:

Fogyasztó neve:

Fogysztó címe:

Fogysztó aláírása:

Dátum :

Kérjük jól láthatóan akár scannelve visszaküldeni a sport〈@〉raceface.hu címre, vagy levélben a Turn Right Johhny kft. Budapest 1025 Szépvölgyi út 52. címére.

További feltételeket az ÁSZF ben olvashatja.

 

Csere dobozok vannak a képen raceface webshop

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!