Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
Gyors ingyenes szállítás 11.000 Ft felett Minden termék készleten
Info+36303874752

Muc-off Wash protect & lube kit

Muc-OFF ápolószer csomag  3db os kiszerelés

Egy 3000 Ft-os láncolajat spórolhatsz.

A csomag tartalma:

1 Bike Cleaner nano mosófolyadék

2 Bike lánc olaj

3 Bike MO-40 multi spray

 

Nem bántja a kerékpár alkatrészeit, tömítéseit, fényezését.

Alkáli alapja, mentes minden oldószertől és savaktól - Egy csodaszer !

Fújd be, hagyd hatni , mosás és öblítés.... Topp versenyzők is ezt használják !

 

 

 

7 500 Ft
Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
850

Muc-Off Wash Protect & Lube Kit

Muc-Off NANO Tech Bike Cleaner uv rózsaszínű kerékpár tisztítója hihetetlen tisztítóhatással rendelkezik. Gyorsabban tünteti el a szennyeződéseket, mint hogy kimondod. „Csoda tisztítás és varázslat !” A legkorszerűbb NANO Tech formula segítségével mikro szinten távolítja el a szennyeződést, miközben védi is a felületet. Ez a leghatékonyabb tisztítószer amit csak kaphatsz, és ráadásul a környezetben lebomlik! Mentesek a savaktól, oldószerektől, így bűntudat nélkül használhatod! Biztonságosan használhatod a féktárcsákon, fékbetéteken, nem bántja a tömítéseket.

Muc-Off Wet olaj és kenőanyag rendkívül tartós, úgy alakítottak ki, hogy nagy távolságra, vagy nedves, saras körülmények között is kiváló legyen. A legmodernebb formulánk természetes összetevőkből származik és teljesen megújuló forrásból készül. A Muc-Off Wet kenőanyag mélyen behatol a láncszem magjába, hogy hosszú élettartamot és védelmet biztosítson. Az integrált „Extreme Pressure Additives” adalék a lánc minden részét bevonja, hogy egyenletes sima sebességváltást biztosítson.

Muc-off MO-94 egyedi PTFE formulával, gyorsan és hatékonyan kezeli az alkatrészeket, hogy könnyen mozgathatóak legyenek, védőréteget képezve ezeken. Megakadályozza a szennyeződések lerakódását, vízlepergető hatású, a rozsda és a korrózió is megelőzhető használatával. MO-94 nem csak kerékpárokra, hanem motorkerékpárra és autóra is használható. Sokrétű a használata, akár egy rozsdás zárról, vagy csavarról legyen szó, amit nem tudsz elfordítani. Ez egy igazi csodaszer… A Te terméked a multifunkciós MO-94.

További információk
Gyártó Muc-Off

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!