Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK
GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS ( 980 FT ) Minden termék készleten  

Muc-OFF X-Tra Value Duo Pack kerékpártisztító szett

Muc-OFF X-Tra Duo Pack kerékpártisztító szett

A dupla csomag tartalma:
- 1x kerékpártisztító (1 liter)
- 1x kerékpár spray (500ml)

Biológiailag lebomló

6 900 Ft
Elérhetőség: Készlethiány
Cikkszám
MU-KIT-0925

Kerékpártisztító: minden részen és felületen biztonságos, nem támadja meg a felszínt, az alkáli- és nano-tech részecskék molekuláris szinten tisztítanak, biológiailag lebomlóak.
Kerékpár spray: száraz, nem ragadós védőréteget képez, amely minden felületen és alkatrészen biztonságosan elnyomja a nedvességet a matt és a magasfényű színek között.

Muc-Off NANO Tech Bike Cleaner uv rózsaszínű kerékpár tisztítója hihetetlen tisztítóhatással rendelkezik. Gyorsabban tünteti el a szennyeződéseket, mint hogy kimondod. „Csoda tisztítás és varázslat!” A legkorszerűbb NANO Tech formula segítségével mikro szinten távolítja el a szennyeződést, miközben védi is a felületet. Ez a leghatékonyabb tisztítószer amit csak kaphatsz, és ráadásul a környezetben lebomlik! Mentesek a savaktól, oldószerektől, így bűntudat nélkül használhatod! Biztonságosan használhatod a féktárcsákon, fékbetéteken, nem bántja a tömítéseket.

Olvass a NanoTech-ről blogunkban!

További információk
Gyártó Muc-Off

© 2020 Copyright - Raceface - Minden jog fenntartva!